Egészségügy

Pénteken kezdődik a második Születés hete a Than Házban

TV Bečej Redakcija | 2016. április. 28. | 13:56 | Egészségügy

A Gyökerek és szárnyak polgári egyesület a Than Fivérek Értelmiségi Körrel együttműködve Születés hete címmel második alkalommal szervez szakmai előadásokat. A programokra a Than Emlékházban kerül sor május 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én.

Az előadások és a műhelymunkák elsősorban várandósoknak, kisgyermekes és gyermekáldás előtt álló szülőknek szólnak. Az előadók különböző szülési és szülés utáni, az édesanyával és az újszülöttel foglalkozó területek szakértői.

Az előadások és a műhelymunkák péntekenként magyar nyelven, szombatonként szerb nyelven folynak majd. Pénteki napokon a program fél négytól 7 óráig, szombatonként fél tíztől fél egyig tart. Minden előadás és műhelymunka a rendezvény ideja alatt ingyenes lesz a látogatók számára. A nálunk még gyerekcipőben járó rendezvény megszervezését több óbecsei vállalkozó is támogatta, és a szervezők nagy érdeklődésre számítanak.

 Pénteken kezdődik a második Születés hete a Than Házban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából