Gazdaság

600 új munkahely Óbecsén és Bácsföldváron

Bogdanović Zorana | 2017. június. 1. | 11:46 | Gazdaság

Óbecse község küldöttsége Dragan Tošić polgármesterrel az élen nemrégiben látogatást tett a zentai Tisza Automotive vállalatban, hogy a további együttműködésről tárgyaljanak.

Ez a társaság megvette a valamikori KTC épületét Óbecsén, és szándékában áll, hogy fokozatosan 500 új munkahelyet nyisson. A Tisza Automotive első óbecsei üzemének megnyitása idén augusztus végére van előrelátva.

Év végéig további 100 személy fog állást kapni Bácsföldváron egy export-orientált külföldi vállalatban.

Tošić azt mondta, hogy a helyi önkormányzat készen áll bármilyen módon támogatni az ideérkező befektetőket, akiknek a célja a gazdaság kiterjesztése üzleti ötletek fejlesztése révén, illetve új munkahelyek megnyitása.

600 új munkahely Óbecsén és Bácsföldváron

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából