Turizmus

Óbecse gyermekei megismerkedtek Bogdan Dunđerski életével

Peter Dijana | 2017. október. 3. | 15:33 | Turizmus

Óbecse általános és középiskoláinak tanulói, óvodásai és a Fogyatékkal élők Nappali Otthonának felhasználói a tegnapi nap folyamán ellátogattak Bogdan Dunđerski szülőházába, ahol községünk Turisztikai Szervezetének dolgozói megismertették őket a neves óbecsei földesúr életével.

Az előadást és bemutatót a szervezők jelmezekkel tették élethűbbé, melyek arra az időre voltak jellemzőek. A házban ki voltak állítva Bogdan Dunđerski eredeti levelei, öltönye és cilindere is. A gyerekek megtanultak keringőzni, és elsajátítottak néhány régi szokást.

Óbecse gyermekei megismerkedtek Bogdan Dunđerski életével

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából