Kékfény

Üzemanyagot lopott a hivatali autóból az Egészségház dolgozója

Bogdanović Zorana | 2017. november. 21. | 12:48 | Kékfény

Üzemanyagot lopott a hivatali autóból az Egészségház dolgozója

Az óbecsei Rendőrség lopáson kapta az Egészségház egy 44 éves dolgozóját. A személyt üzemanyaggal fogták meg, melyet minden gyanú szerint az Egészségház gépjárműjéből lopott.

A gyanúsítottnál és annak autójában 4 kanna, összesen 40 liter üzemanyagot találtak.

„Az óbecsei Rendőrállomás értesítését követően, miszerint fennáll a gyanú, hogy az Egészségház sürgősségi szolgálatának egyik gépjárművezetője bűncselekményt követett el üzemanyaglopással a hivatali autókból, ellenőrzési eljárásra került sor a gépjárművek üzemanyagállását illetően, mellyel bebizonyosodott a rendőrség gyanúja. Az Egészségház vezetősége az elmúlt egy évben több ízben figyelmeztette az ott dolgozókat a túlzott üzemanyag fogyasztásról, ami azután sem szűnt meg, így értesítették a rendőrséget. Örülünk, hogy gyorsan és hatékonyan reagáltak és ezzel véget vetettek a bűncselekménynek, ami miatt a páciensek élete is veszélybe kerülhet, akiket a mentőautókkal szállítanak. Ezt pedig mi, mint Egészségház nem engedhetjük meg magunknak.” – mondta stábunknak az óbecsei egészségügyi intézmény igazgatónője, Kosana Nešić.

Az igazgatónő hozzátette azt is, hogy az Egészségház és a rendőrség továbbra is folytatják sikeres együttműködésüket az ehhez hasonló történések megelőzése érdekében.

Az Egészségházban folynak a törvénnyel előirt intézkedések az elkövető ellen, a rendőrségen pedig azt mondják, a gyanúsított ellen a rendes eljárást követően vádat emelnek.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Katona Ábel

2017. november 21. | 18:39

Szegény ember lopott mert a fizetés siralmas.. Az állam szét birja lopni az embereket bármi áron, abból nem lesz feljelentés és arról a média nem ír .. De ha az államot lopja meg valaki azt szét kell terjeszteni az egesz világnak és a buta emberek igazat adnak az államnak.. Tiporjuk el szegényt mert rákényszerült a lopásra.. minimális fizetésből kell megélnünk?! Nemtudunk tervezni mi lesz holnap, és persze h lop az ember, mert rákényszerìtik.

Még több hír ebből a kategóriából