Egészségügy

Ellenőrzéssel a komplikációk megelőzése érdekében

Bogdanović Zorana | 2017. november. 23. | 15:57 | Egészségügy

Óbecse község lakosainak ma a Városi Gyógyszertárban lehetőségük adódott ingyenesen lemérni vércukorszintjüket.

A gyógyszertár legújabb akciójának a célja, ahogy az eddigieknek is, hogy az orvosi ellenőrzővizsgálatok mellett letudják ellenőrizni egészségüket, ezzel megelőzve a komplikációk kialakulását – mondta Mirjana Radaković, a gyógyszertár osztályvezetője.

A gyógyszertárban azt mondják, elégedettek a lakosok számával, akik ma részt vettek az akción. Ez a szám igazolja a gyógyszerészek részvételét, akik egész év folyamán ilyen és ehhez hasonló aktivitások szervezésén és megvalósításán munkálkodtak – közölte Marija Pušara, az óbecsei Egészségház gyógyszerszolgáltatásának főnöknője.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy diabétesszel küzdenek, pedig a kezdeti cukorbetegség felfedezésével megfelelő terápia mellett egészséges és aktív élete lehet a páciensnek. Az ellenőrzés mellett az óbecseiek szaktanácsokat is kaptak az egészségügyi dolgozóktól.

Ellenőrzéssel a komplikációk megelőzése érdekében

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából