Egészségügy

Hogyan megélni a százat?

Bogdanović Zorana | 2017. november. 26. | 13:10 | Egészségügy

Hogyan megélni a százat? - ez volt a témája annak a kétnapos előadásnak, melyet Dragoljub Vrbaški nyugalmazott orvos tartott Péterrévén.

A résztvevők, főleg a közép-és időskorú hallgatók, akik a legnagyobb számban jelentek meg, számos hasznos tanácsot hallhattak arról, hogyan lehet egészségesebben, jobban és hosszabb ideig élni. Az előadó hosszúéves munkatapasztalata és kutatása alapján az egészséges életmódról, a betegségekről, a táplálkozásról, a gyógyszerekről és a gyógyításról beszélt.

Péterrévén 37 olyan személy él, akik 84 és 97 év közöttiek. A legidősebb lakosok, akikkel beszélgettünk, azt mondták, nagyon tisztelik az ilyen előadásokat, pont a korszerű életvitel eredményezte kihívások miatt.

Dr. Vrbaški elmondása szerint az egészséges élet titka a mértékletesség. Mégis, az egyik legjelentősebb tényező, mely károsítja a test és lélek harmóniáját, a stressz.

Dr. Vrbaški általános orvos eddig számos előadást tartott a cukorbetegségről is. 2002-ben vonult nyugdíjba, azóta teljesen elkötelezte magát az elméleti orvostudomány tanulmányozására.

Hogyan megélni a százat?

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából