Mezőgazdaság

Minőségi tej az Imleknek a Džigurski farmról

Bogdanović Zorana | 2017. november. 29. | 15:27 | Mezőgazdaság

Az óbecsei Džigurski családi farmon a 110 tehén havonta közel 80.000 liter minőségi tejet ad, melyet az Imlek a Zdravo termékei gyártásához használ fel.

A Džigurski farm a szabadkai tejüzem egyik legnagyobb beszerzője. Ezzel a munkával 15 éve foglalkoznak. A minőségi tej a tehenek egészségének, tenyésztésük feltételeinek és táplálásának, valamint a tudásba, a meglévő kapacitásokba való befektetésnek és azok bővítésének eredménye.

A munkában minden családtag kiveszi a részét, a feleség Ljiljana, a fiúk Nikola és Veselin, illetve lányuk Jovana, aki remélhetőleg továbbviszi a vállalkozást. 

Az Imlek, a tejipar regionális vezetője, melyhez a szabadkai tejüzem is tartozik, erőforrásait a családi gazdaságok fejlesztésébe fekteti, jó kapcsolatokat ápol a mezőgazdasági termelőkkel, hozzájárul az állattenyésztés fejlődéséhez és a hazai tejtermeléshez – mondják a vállalatban.

A szabadkai tejüzemből kikerülő termékek minőségét alátámassza az a tény is, hogy Szerbiában ő kapott először engedélyt az európai piacra történő kivitelre. Köszönhetően az elsőrangú termékeknek, a Zdravo márka tejtermékei megtalálták a fogyasztók szívéhez vezető utat – mondta Malović.

Minőségi tej az Imleknek a Džigurski farmról

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából