Politika

KKT: Ki honnan jön?

Bogdanović Zorana | 2017. december. 13. | 15:55 | Politika

Gyakorlatilag egyáltalán nem alakult ki vita a Községi Képviselő-testület képviselői között a mai ülésen.

Szó nélkül került sor az óbecsei Népkönyvtár, a Városi Múzeum, a Szociális Védelmi Központ pénzügyi terveinek módosítására, valamint Óbecse község Katasztrófavédelmi Törzskarának új vezetőjének tisztségbe helyezésére. Az egykori vezető, Goran Korceba helyére Petar Lakovot javasolták, aki önálló rendőrségi felügyelőként Óbecse község megelőző védelmi felügyelőjének munkáit végzi.

A Káderügyi, Adminisztratív Kérdésekkel Foglalkozó és Munkaviszony-ügyi Bizottság javaslatát is megvitatták. Mirjana Namačinski helyére, akinek a Tervügyi bizottságban betöltött titkári funkciója lejárt, Miraš Baturant, a bizottság jelenlegi tagját javasolták, aki okleveles földmérő Újvidékről.

A MM-VMDK képviselője, Tari István megjegyzést fűzött az említett személy életrajzához, nevezetesen a jelölt születési helyéhez, Babići településhez, amely elmondása szerint nem tartozik Plužine községhez, ahogy az a dokumentumban szerepel.

A köztestületi ülés végén a KKT elnöke tájékoztatta a képviselőket, hogy ez év végéig legalább még két ülésre kerül sor, amelyek napirendjén a 2018-as költségvetésről szóló határozati javaslat, valamint a közvállalatok és intézmények működési tervei lesznek megtalálhatóak.

KKT: Ki honnan jön?

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából