Egészségügy

Új röntgen az Egészségházban

Peter Dijana | 2017. december. 19. | 14:57 | Egészségügy

Az óbecsei Egészségház Vajdaság AT Tőkebefektetési Osztályának és a helyi önkormányzatnak köszönhetően új röntgenberendezést kapott, amely két régi, rossz állapotban lévő röntgengépet váltott fel.

A digitalizáló rendszerrel rendelkező új analóg készülék lehetővé teszi Óbecse polgárainak a jobb minőségű röntgenfelvételeket és nagyobb kényelmet biztosit - mondta Kosana Nešić, az Egészségház igazgatónője.

Az eszközöket az új röntgenberendezés beszerzéséhez Vajdaság AT Tőkebefektetési Osztálya 5.700.000 dinár értékben biztosította, míg a helyi önkormányzat egy millió dinárral járult hozzá, akivel egyébként az Egészségház kiváló együttműködésnek örvend.

Az óbecsei Egészségházban naponta átlagosan 60 röntgenfelvételt végeznek, ebből 15 tüdőképet - mondta Nešić igazgatónő hozzátéve, hogy tüdőspecialista ezentúl a központi egészségügyi épületében fog dolgozni, ami még nagyobb kényelmet tesz lehetővé a páciensek számára.

Új röntgen az Egészségházban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából