Sport

Az úszó gyermekeknél és szüleiknél járt a Télapó

Bogdanović Zorana | 2017. december. 21. | 16:02 | Sport

A Swim Star úszócsoport, amely az óbecsei Úszó-és Vízilabda Klub keretén belül működik, tagjainak és szüleinek nem mindennapi ajándékosztással készült, melyet a szülők és gyermekek versenye előzött meg.

A Télapó minden versenyzőt megajándékozott, függetlenül az elért eredményektől. A gyerekek érmeket, csomagokat, a legjobb úszók pedig serleget kaptak.

Az úszóklubban azt mondják, hogy a következő évben is megszervezik ezt a társalgást, reménykedve, hogy legközelebb több szülő mérkőzik meg a gyermekeivel, ezzel támogatva őket a további munkájukban.

Az úszó gyermekeknél és szüleiknél járt a Télapó

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából