Kultúra

Humanitárius színdarab a Városházán

Bogdanović Zorana | 2017. december. 24. | 13:03 | Kultúra

A Lenka Dunđerski és Laza Kostić közötti tragikus szerelmi mű több, mint 100 néző előtt tegnap került bemutatásra 50. alkalommal.

A darab eljátszása előtt Bogdan Dunđerski testamentumáról Filip Sadžakov színész mondott monodrámát.

Lenka Dunđerski szerepében Jovana Radovanović ifjú színésznő tündökölt, míg Laza Kostićot Ervin Hadžimurtezić játszotta, Lazar Dunđerskit pedig Miodrag Petrović alakította, akik hűen ábrázolták a vajdasági udvari kultúrát.

A jubiláris előadás humanitárius jellegű volt, szervezője a Rotary Klub Óbecse, a helyi önkormányzat és a Városi Színház támogatásával.

Ez a mű a Dunđerskiék csodálatos világa elnevezésű nagyobb projekt részét képezi. A darab eddig Vajdaság területén játszódott, de a terv, hogy jövőre külföldön is bemutatásra kerüljön, mondta a szerző.

Humanitárius színdarab a Városházán

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából