Sport

Ognjen Đuričin és Szőke Zita az év sportolói

Peter Dijana | 2017. december. 24. | 13:08 | Sport

Ognjen Đuričin labdarúgó és Szőke Zita úszó lettek az év sportolói Óbecse községben. Az idei sporteredmények összegzésére és méltatására múlt pénteken került sor a Városháza nagytermében, amikor 42 elismerés került kiosztásra a legsikeresebb sportolóknak, sportdolgozóknak, és csapatoknak különböző kategóriákban.

A serlegek és díjak kiosztását minden évben Óbecse község Sportszövetsége szervezi.

A fiatal pionírok között Molnár Máté, az óbecsei Kajak-kenu Klub tagja és Nataša Kekić, az óbecsei Úszó-és Vízilabda Klub tagja lett díjazva. A pionírok kategóriájában a legtöbb eredményt Marko Mišković, az óbecsei Kajak-kenu Klub tagja, valamint Szőke Zita érte el, az Úszó-és Vízilabda Klubból. A kadétok csoportjában legsikeresebbnek Kurcinák Gábort, a Vojvodina Tekeklub sportolóját, illetve Nađa Grozdanović röplabdázót hirdették ki. A juniorok kategóriájában Đorđe Rakić kapott elismerést az óbecsei Férfi Röplabda Klubból, valamint Jovana Borđoški a péterrévei Karate Klubból. A 2017-es év legjobb szeniorjai Ognjen Đuričin, a Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub labdarúgója és Anja Lepeš Kovač, a Sunrise yoga stúdióból.

Csapatnyereményben részesült a Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub, és a Vojvodina Asztalitenisz Klub női kadét csapata. A legsikeresebb sportszervezet idén a Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub lett, az év edzőinek pedig Polyák Sándort, Milan Kaćanskit és Vladislav Živanovićot választották meg.

A sportdolgozók közül díjban részesült Dejan Stanojev, a munkás sportjátékok miatt pedig elismerést Stana Baćinski és Zdravko Perušin – Buca kaptak. Életmű díj járt Zsolnai Jánosnak. Különleges elismerés illette Dragan Kneževet.

Ognjen Đuričin és Szőke Zita az év sportolói

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából