Kultúra

Ifjúsági drámacsoport magyar nyelven?

Peter Dijana | 2017. december. 26. | 15:14 | Kultúra

A magyar nyelvű ifjúsági drámacsoport Rókus Zoltán ifjú óbecsei színész terveinek egyike, aki nemrégiben szerezte meg diplomáját az újvidéki Művészeti Akadémián.

Elmondása szerint, a különböző színházi és verses előadásai mellett, szeretne dolgozni az óbecsei fiatalokkal is.

Rókus jelenleg egy monodrámán dolgozik, amely, azt mondja, januárban lesz kész. Emellett az évfolyamtársaival még mindig játsszák a Godot-ra várva c. darabot, mely vizsgaelőadásukra készült.

Amellett, hogy a drámacsoport segítene a fiataloknak abban, hogy nagyobb legyen az önbizalmuk, szebben beszéljenek, többet olvassanak, jobban megismerjék önmagukat és másokat, az Rókus számára is tapasztalat és kihívás lenne, hiszen régóta dédelgetett vágya, hogy rendezőként is kipróbálja magát.

A friss diplomás színészek lehetőségeiről Vajdaságban, a színházakról, előadásokról, drámacsoportokról és ifjú színművészünk terveiről és ambícióiról tudjanak meg többet a ma este 20 órakor kezdődő Kollázs című műsor adásából.

Ifjúsági drámacsoport magyar nyelven?

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából