Közélet

Elfogadták az ifjúságra vonatkozó helyi akciótervet

Bogdanović Zorana | 2017. december. 27. | 14:51 | Közélet

Elfogadták a 2018-2021-es ifjúsági helyi akciótervet a helyi parlament tegnapi ülésén. Egy stratégiai dokumentumról van szó, amelynek célja, hogy Óbecse község működése világosan megfogalmazott célokon és meghatározott irányvonalakon keresztül hozzásegítsen a fiatalok helyzetének és jogainak fejlesztéséhez.

Az IHT egy munkacsoport kilenc hónapos analízisfolyamatának gyümölcse, a munkacsoportot általános- és középiskolák, civil, ifjúsági egyesületek, sportklubok, közvállalatok és intézmények, és a helyi önkormányzat képviselői alkották, akik az ifjúság problémáival foglalkoznak.

Mandić az Erdőtelepítők parkjában kiépített futópályával kapcsolatban kiemelte, hogy ez a befektetés nem valósulhatott volna meg az illetékes minisztérium és a helyi önkormányzat anyagi támogatása nélkül, erre a célra egymillió dinárt biztosítottak.

Elfogadták az ifjúságra vonatkozó helyi akciótervet

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából