Közélet

A Télapó megörvendeztette a legfiatalabb picoderieket

Bogdanović Zorana | 2017. december. 27. | 14:58 | Közélet

A Picoder Polgárok Egyesülete idén is megajándékozta az Óbecse azon részén élő gyermekeket. A Slavko Simin Otthon felújított termében közel 800 csomagot osztott ki, és nem csak a helybeli legkisebbeknek, hanem a város más területein élő gyerekeknek is.

A nagyszámú gyereksereg miatt több csoportban folyt az ajándékosztás. A gyerekek, miután fényképezkedtek a Télapóval, elégedetten tértek haza.

Három év kemény munka és erőbefektetés után a Picoder Egyesület végre saját tető alatt oszthatta ki az ajándékcsomagokat – mondja Nemanja Karapandžić elnök. A tagság és a jószándékú emberek támogatásának köszönhetően a végéhez közelednek az egykori kultrotthon épületének felújítási munkálatai, amely Karapandžić szavai szerint ismét megkaphatja ezt a jelzőt.

2018 nagyobb befektetései közül az egyik a fűtés bevezetése lesz, a könnyebb és szebb rész pedig a termek felszerelése és berendezése. A picoderiek vágya, hogy ebbe az objektumba, ha minden a tervek szerint halad, már tavaszra beköltözhessenek.

A Télapó megörvendeztette a legfiatalabb picoderieket

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából