Egészségügy

A polgároknak nagyobb az igényük a gyógyszertárak hétvégi nyitva tartására

Bogdanović Zorana | 2018. február. 8. | 14:44 | Egészségügy

A döntés, hogy az óbecsei Egészségház gyógyszertára szombatokon is nyitva legyen 10 és 15 óra között, azzal a céllal lett meghozva, hogy a polgároknak lehetővé tegyék az előírt terápiák kiváltását egy fedél alatt, a Mentőszolgálat és a sebészeti rendelőkből való kijövetelkor, mondta az óbecsei egészségügyi intézmény igazgatónője Kosana Nešić.

Az állami gyógyszertári szolgáltatás változásai megváltoztatják a munkamenet szokásait és figyelembe veszik a betegek szükségleteit, kihangsúlyozva, hogy a közelmúltban megnyitották Péterrévén az új gyógyszer részleget, és láthatóan javult a Fő utcán található központi gyógyszertár munkája is.

Hozzá kell tenni, hogy a központi gyógyszertár szombatokon 7 és 12 óra között dolgozik, vasárnapokon pedig 10:30-tól 12 óráig. Az újfalusi gyógyszertár vasárnapokon 7-től 10 óráig tart nyitva, míg a péterrévei és a bácsföldvári gyógyszertárak szombatokon 7 és 12 óra között dolgoznak.

Munkanapokon az összes 7-től 19 óráig dolgozik.

A polgároknak nagyobb az igényük a gyógyszertárak hétvégi nyitva tartására

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából