Sport

350 futballista vett részt a téli labdarúgótornán

Bogdanović Zorana | 2018. február. 19. | 15:20 | Sport

A hagyományos három napos téli kispályás labdarúgó tornán idén körülbelül 350 férfi és női futballista vet részt, 10-től 12 éves korig, a Bečej 1918 Futballkulb szervezésében. Az óbecsei „Đorđe Predin Badža“ sportközpontban több mint 30 vajdasági csapat mérte össze erejét, a három nap alatt kürülbelül 20 lány is pályára lépett.

A téli torna az előttünk álló versenyidény előfutára. A fiatal labdarúgók alkalmat kaptak arra, hogy összemérjék erejüket a kortársaikkal, hogy megmutassák, mit tanultak a klubok futballiskoláiban, és arra is, hogy új barátokat szerezzenek.

A 2008-ban született futballisták kategóriájában a győzelmet a zombori Radnički csapata szerezte meg, a második helyen a turijai Mladost végzett, a harmadikon pedig a Bečej 1918 Futballklub.

A 2007-es generációban a hódsági Lider győzedelmeskedett, a Bečej 1918 csapata és az apatini Olimpik előtt.

A legidősebb kategóriájában az első helyen a szabadkai Arena, a másodikon az óbecsei csapat, a harmadikon pedig a sziváci Polet végzett.

Minden korosztályban kihirdették a legjobb, legeredményesebb játékosokat és kapusokat. Az óbecseiek közül a legfiatalabbak kategóriájában Urbán Dávid, a 2007-esek közül pedig Marko Božićić lettek a legjobb játékosok, a 2006-osok közül pedig Pintér Levente bizonyult a legjobb kapusnak.

350 futballista vett részt a téli labdarúgótornán

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából