Egészségügy

A kemény fagyok miatt bezárt a Gyógyfürdő

Bogdanović Zorana | 2018. február. 26. | 15:00 | Egészségügy

Az óbecsei Egészségház Jódfürdője egész héten zárva tart az extrém hideg és a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt. A termet lehetetlen megfelelően felfűteni, így február 27. és március 2. között leáll a munkával a Fizikoterápiás és rehabilitációs szolgálat – mondja az Egészségház igazgatója, Kosana Nešić.

A jövő héten az erre a hétre időpontot kapott betegek mellett azokat is fogadják, akik március első hetére lettek beírva.

A fűtéssel kapcsolatos probléma nem újdonság a Gyógyfürdőben. A helyzet igen összetett, elsősorban a tulajdonjogi kérdések miatt, hiszen az épület az Óbecsei PIK tulajdonában van, de az Egészségház használja azt. Emiatt az intézmény nem pályázhat a felújításhoz szükséges pénzeszközökért – emeli ki Nešić.

A meteorológusok szerint a legalacsonyabb hőmérséklet a héten – 13 fok lesz a környékünkön, ezt csütörtökre jósolják. Szerdán is extrém hidegre kell számítani. Reggel -11, napközben -7 fok várható. Csak szombatra várható, hogy a hőmérő higanyszála 0 fok fölé emelkedjen, alig 1-2 fokkal.

A kemény fagyok miatt bezárt a Gyógyfürdő

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából