Sport

Kolenica Kupa – asztalitenisz-Wimbledon Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2018. március. 6. | 15:39 | Sport

A Kolenica Kupa nemzetközi asztalitenisz-torna – immár huszadik alkalommal – idén is körülbelül 140 versenyző érkezett Szerbiából és külföldről: Szlovéniából, Bulgáriából, Romániából, Macedóniából, és idén először Bosznia-Hercegovinából is.

A torna célja, hogy az asztalitenisz veteránjai ápolják a régi barátságokat, újakat teremtsenek, a fiatalok pedig esélyt kapnak, hogy a legjobbaktól tanuljanak.

A sport veteránjai a játékon keresztül barátkoznak egymással, de felelevenítik a fiatalkori emlékeket is. A tornát kezdetben a Partizan termébe tartották, öt évvel ezelőtt „költöztették át“ nagyobb terembe, a Đorđe Predin Badža sportcsarnokba.

És bár a versenyszellem mindenkiben ott lakozik, nem a végeredmény volt a legfontosabb a tornán. A barátkozást a „hivatalos“, sportcsarnokban megtartott rész után egy közeli étteremben folytatták, késő estig.

Kolenica Kupa – asztalitenisz-Wimbledon Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából