Sport

Újabb látványos ökölvívó-rendezvény Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2018. március. 6. | 17:00 | Sport

A nemzetközi professzionális ökölvívó-bemutatót március 11-én 17 órától tartják az óbecsei Kickbox klub szervezésében, a Đorđe Predin Badža sportcsarnokban. 7 összecsapás szerepel majd a repertoáron, előtte tesztelik azokat a bokszolókat, akik szeretnének profi szinten versenyezni a jövőben.

A jótékonysági jellegű rendezvényre elfogadta a meghívást a professzionális ökölvívók krémje – mondja Žarko Radović az óbecsei Kickbox klubból. Hozzátette: a közönség neves ökölvívók összecsapásait is láthatja.

Boban Filipović tavaly a revümeccsen bejelentette, hogy visszavonul a profi sporttól, ám a dolgok megváltoztak. Országos bajnoki címért fog harcolni.

Ringbe száll Miljan Rovčanin és Dražen Janjanin is a Szerb Köztársaságból.

A hazaiak közül csak Nemanja Krstin száll harcba, mert Milan Delićnek, Ksenija Medićnek és Milena Švonjanak külföldön van meccse ebben az időben.

Újabb látványos ökölvívó-rendezvény Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából