Közélet

Péterréve: Oktató lépcsőház a Samu Mihály ÁI-ben

Bogdanović Zorana | 2018. március. 8. | 15:29 | Közélet

Az óbecsei Rotary Klub oktató jellegű nyomtatott fóliákat ajándékozott a péterrévei Samu Mihály Általános Iskolának, amelyek célja, hogy bizonyos fogalmakat közelebb hozzon a tanulókhoz, akik nap mint nap, a folyosókon haladva, ismételjék a tanultakat.

A lépcsőkre ragasztották a fóliákat, amelyeken matematikai, anyanyelvi, természet és társadalom, valamint zeneművészeti tartalmakkal találkozhatnak a tanulók. Az ötlet Sanja Bašićtól, a Rotary klub tagjától származik, akik egyben tanítónő ebben a falusi iskolában.

A kétnyelvű tartalmakkal ellátott fóliákat a tanítók és a zenetanárnő ragasztotta fel. A lelkesedésük és a szolgálatuk példaként állhat a többi kollektíva előtt is, mert már egy apró változás is nagy lépést jelenthet a helyi közösségek fejlődésében. A donáció értéke egyébként 10 ezer dinár.

Péterréve: Oktató lépcsőház a Samu Mihály ÁI-ben

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából