Kultúra

Nőknek és lányoknak olvasás ajándékba

Bogdanović Zorana | 2018. március. 8. | 15:46 | Kultúra

Az óbecsei Népkönyvtár idén is megörvendezteti az olvasóit, csaknem 200, községünk területén élő nő és lány iratkozhat be ingyenesen.

A Nemzetközi nőnap alkalmából a Könyvtár a hölgyeknek szeretne kedveskeni, mindezt az olvasás, a kultúra és a valódi értékek népszerűsítése céljából.

Ottjártunkkor többnyire hölgyekkel találkoztunk a könyvtárban. Ők egyébként valóban többet olvasnak, mint a férfiak – állítják a kulturális intézményben.

Egyébként az éves tagsági díj felnőttek számára 500 dinár, egyetemistáknak, közép- és általános iskolásoknak 400 dinár. Családi tagsági díj is létezik, ez esetben mindkét osztályra 800 dinárért lehet beiratkozni.

Nőknek és lányoknak olvasás ajándékba

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából