Turizmus

A Balkanika, Kerber, Galija és a Joker a Tanderbalon

Bogdanović Zorana | 2018. március. 12. | 15:49 | Turizmus

A három napos óbecsei Tanderbal fesztivál lett a legsikeresebb új rendezvény Szerbiában, a Rendezvényszervezők 11. Találkozóján, amelyet Zlatiborban tartottak.

Augusztus 3-a és 5-e között idén is számtalan kölönleges program várja a látogatókat – adja hírül a Turisztikai Szervezet. Ezek közül az egyik a Tiszai füzér, amelynek keretében élő lánccal kötik majd össze Bácskát és Bánátot, kis hajókat engednek le a folyami szigetig, de lesz görögdinnyés futóverseny és úszómaraton is. De ki fogja az esti órákban szórakoztatni a közönséget?

Az idei Tanderbal költégvetése 4.422.000 dinárt tesz ki, ezt a helyi önkormányzat biztosította. Emellett a Turisztikai Egyesület is tervez bizonyos befektetéseket.

A Turisztikai Szervezet az Újvidéki Vásáron aranyplakettet kapott a Tanderbal megszervezéséért.

A Tanderbal előtt még egy rendezvényt szervez a Turisztikai Szervezet, ez egy képzőművészeti kolónia lesz április 21-e és 26-a között, és tíz művész vesz rajta részt.  Skrabány Viktor és Acsai Györgyi festőművészek vezetésével alkotnak majd, a kolónia kiállítással zárul.

A Balkanika, Kerber, Galija és a Joker a Tanderbalon

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából