Politika

Óbecsei KKT: Parázs vita a Sportközpont működéséről

Bogdanović Zorana | 2018. március. 22. | 15:33 | Politika

Az Óbecsei Községi Képviselő-Testület legutóbbi ülésén parázs vita alakult ki a Đorđe Predin Badža Sportegyesület 2016-os munkabeszámolója körül.

Az ellenzék azt nehezményezte, hogy erről a munkabeszámolóról egy éves késéssel beszélnek.

Az intézmény végleges beszámolóját a Kincstárba az előírt határidőn belül nyújtották be. Akörülmények azonban úgy hozták, hogy az ezzel foglalkozó munkatárs felmondott, mielőtt a teljes anyagot átadták volna a helyi önkormányzat illetékeseinek – mondja a Sportközpont igazgatója.

Az óbecsei Városi Színház munkatervének és –programjának megvitatása a nemzeti kisebbségek jogainak tisztelete felé terelődött. Tari István ellenzéki képviselő ugyanis elégedetlenségét fejezte ki a magyar nyelvű tartalmak alacsony száma miatt.

Tari István képviselő azon megjegyzésére, hogy a magyarok kulturális élete amatőr egyesületeken, és nem a közintézményekben folyik, a hatalmi többség reagált.

Mielőtt a napirendre rátértek volna, vita alakult ki Milan Bokun, a Csak helyben képviselője, és Nenad Tomašević, a Képviselő-Testület elnöke között, a szabályzat tiszteletben tartásáról.

A Képviselő-Testület legutóbbi ülésén a képviselők döntöttek egyebek mellett Óbecse község 2018. évi költségvetési külön programja keretében az eszközök használatáról a Vodokanal és a Komunalac Közvállalatok számára, az Óbecse község területén lévő lakó- és lakó-üzleti épületek közös részein folyó karbantartásokra, beruházási karbantartásokra és kezelésekre vonatkozó minimális járulék megállapításáról, de a környezetvédelmi és -fejlesztési járulékokról is.

Óbecsei KKT: Parázs vita a Sportközpont működéséről

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából