Kékfény

Az óbecsei Gračanica KMSZE elítéli a maszkos bűnözők tetteit

Bogdanović Zorana | 2018. március. 26. | 16:18 | Kékfény

Az óbecsei Gračanica Koszovó-Metohijai Szerbek Egyesülete a leghatározottabban elítéli a minapi incidenst, amelynek során az arcukat eltakaró, maszkot viselő bűnözők bántalmazták a Szerb Kormány hivatalnokait és a Kosovska Mitrovica területén élőket – áll az Egyesület által kiadott közleményben.

Az álarc mögé bújó bűnözők „erőfitogtatása” egyedül azt bizonyítja, hogy valójában tehetetlenek és nem tudják elfogadni a valóságot: hogy Koszovó és Metohija továbbra is Szerbia szerves része, mindig az volt, és midig az is lesz – üzeni az Egyesület Végrehajtó Bizottsága.

Az említett események csak még jobban megerősítik az emberek akaratát és vágyát, hogy Koszovó és Metohija területén, a szülőföldjükön maradjanak, hogy minden megengedett eszközzel harcoljanak a megmaradásért – mondják az Egyesületben. Hozzáteszik: teljes mértékben együtt éreznek a Koszovóban élő szerbekkel, és teljes mértékben támogatják őket.

Marko Đurić, Nikola Selaković és a többiek, akik jelen voltak, és akiket az álarcos banditák bántalmaztak, megmutatták, hogyan kell szeretni a hazát és a népet – áll a közleményben. A Gračanic Egyesületben elmondták még: teljes mértékben támogatják a Vučić elnök tegnapi beszédében elhangzottakat, és azt a politikát, amelyet Szerbia integritásának megőrzése érdekében vezet.

Az óbecsei Gračanica KMSZE elítéli a maszkos bűnözők tetteit

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2018. március 26. | 17:10

Még több hír ebből a kategóriából