Politika

Megszavazták a költségvetés-módosítást, Stanojev újra a sportközpont élén

Bogdanović Zorana | 2018. április. 12. | 16:47 | Politika

Az óbecsei Községi Képviselő-Testület határozatot hozott a költségvetés módosításáról, amely - egyebek mellett - 9.140.000 dinárt lát elő a sportközpont tetőrekonstrukciójának társfinanszírozására, és körülbelül 17 millió dinár hiteltartozást a tiszai kikötőállomás kiépítéséről szóló IPA-projektre, amelynek befejeztével a községnek a befektetett összeg 85 százalékát visszautalják majd.

Az ellenzék nem kezdeményezett vitát a témában, a hatalmi többség azonban részletesen elmagyarázta, miért van szükség erre.

Parázs vita alakult ki a Đorđe Predin Badža Ifjúsági sport- és művelődési Intézmény igazgatójának újraválasztásával kapcsolatban. Dejan Stanojev, az eddigi igazgató kapott újra mandátumot.

A Csak helyben képviselői csoport nem támogatta az Óbecse Községi Idegenforgalmi Szervezet programjának elfogadását. Milan Bokun képviselő magyarázatot követelt annak a hajónak a használatáról, amelyet a Szervezet 2016-ban szerzett be.

Megszavazták a költségvetés-módosítást, Stanojev újra a sportközpont élén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából