Kékfény

Előállították az óbecsei visszeső erőszaktevőt

Bogdanović Zorana | 2018. május. 29. | 17:52 | Kékfény

Családon belüli erőszak alapos gyanújával előállították az 53 éves, óbecsei A.P.-t. Egy büntetett előéletű, többszörös visszaesőről van szó, akit a rendőrség erőszakos személyként ismer, ráadásul többször volt már börtönben is.

A.P.-t korábban már négy és fél éves börtönbüntetésre ítélték, súlyos, halálos kimenetelű testi sértés bűntette miatt, még 2009-ben.

A kihallgatás után az óbecsei Alapfokú Bíróságon, az előző eljárást vezető ügyeletes bíró 30 napos vizsgálati fogságot rendelt el. A nyomozás folyamatban van, és ha A.P.-t bűnösnek találják, a tette súlyosságának mértékétől függ majd,mekkora büntetést kap. A családon belüli erőszakért kiszabható legnagyobb büntetés 8 év.

Az ú, a családon belüli erőszak megelőzését szolgáló törvény alkalmazásától kezdve, idén májusig, az óbecsei Alapfokú Bíróság 91 határozatot hozott meg a családon belüli erőszak megelőzésére.

Előállították az óbecsei visszeső erőszaktevőt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2018. május 29. | 22:52

Még több hír ebből a kategóriából