Gazdaság

Megnyílt az Október 26. bútorszalon Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2018. május. 31. | 15:12 | Gazdaság

Megnyílt az Október 26. bútorszalon Óbecsén, a Fő utca 18-as szám alatt. Mivel családi vállalkozásról van szó, amely éppen ezeket az értékeket is hirdeti, a piros szalagot az óbecsei óvodások vágták el.

Az újvidéki székhelyű vállalat méretre is készít bútorokat. Az otthon minden sarkába kínálnak valamit: az előszobától a hálószobáig, a bútorokat ráadásul nem csak a dekoratív küldő, hanem a minőségi alapanyag is jellemzi.

Minden termék ökológiailag tiszta, európai mércék szerint készült, az igazolást a belgrádi Erdészeti Karon kapta meg a cég. Az alapanyag az Európai Unióból származik - mondják a vállalatban, ahol számtalan kedvezménnyel is várják a vásárlókat.

Az újvidéki vállalat jövőre jubileumot ünnepel: fennállásának 20. évfordulóját. Minden 1999-ben kezdődött, amikor a kis családi vállalkozás keretében először üzleteket nyitottak, majd belekezdtek a bútorgyártásba is.

Az óbecsei bútorszalon munkanapokon reggel és este nyolc óra között, szombaton pedig reggel 8 és délután 3 óra között várja a vásárlókat.

Megnyílt az Október 26. bútorszalon Óbecsén
Még több hír ebből a kategóriából