Gazdaság

Az aqua-park és más beruházások csak a furat felszerelése után

Bogdanović Zorana | 2018. június. 7. | 18:25 | Gazdaság

A Tisza-parttól nem messze tervezett aqua-park és a vendélgátóipari épületegyüttes felépítésének kérdése csak akkor kaphat epilógust, ha Óbecse Község pénzeszközöket fordít a geotermális furat felszerelésére, ebből biztosítanák ugyanis az említett komplexus vízellátását - mondta Dragan Tošić, a Bečejski ugao című műsor vendégeként.

Óbecse Község a furat felszerelését hitelből szeretné megvalósítani, ezt nemrég megszavazta a Községi Képviselő-Testület.

A terv szerint a furat biztosítaná a Sportközpont, az Egészségház és a jövőbeni, Tisza-parti vendéglátóipari komplexus fűtését is.

Az aqua-park és más beruházások csak a furat felszerelése után

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából