Sport

A péterrévei Jedinstvo pionírjai megnyerték a Zenta-Magyarkanizsa-Ada KFL-t

Bogdanović Zorana | 2018. június. 11. | 12:55 | Sport

A péterrévei Jedinstvo Futballklub pionírjai megnyerték a Zenta-Magyarkanizsa-Ada Községi Futballigát.

A legjobbnak járó elismerésért tíz klub versenyzett, a péterréveiek magabiztosan játszottak és fölényesen nyertek, összesen 44 ponttal, kilenccel megelőzve a tornyosi csapatot.

Hogy a kitartás, a munka és az erőbefektetés megtérül, megbizonyosodhattak a fiatal focisták, akik - négy éve a ligában versenyezve - eddig második, harmadik és negyedik helyet tudtak szerezni a ligában.

A Jedinstvo labdarúgói a bajnokságot a topolyai Tsc csapata elleni revümérkőzéssel zárták, amelyben végül 3:2-re nyertek.

A péterrévei pionírok előtt újabb megmérettetés, a szabadkai Körzeti Futball Liga áll, ehhez az edző szerint már "tiszta" labdarúgókorosztályok kellenek, tehát a csapatot környékbeli játékosokkal töltik fel - mondja Öreg Tibor.

A péterrévei Jedinstvo pionírjai megnyerték a Zenta-Magyarkanizsa-Ada KFL-t

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából