Politika

Matija Bećkovićot látta vendégül a SZKMM Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2018. június. 17. | 16:26 | Politika

A Szerb Királyság Megújulási Mozgalom óbecsei községi szervezete vendégül látta a legismertebb szerbiai irodalmárt, Matija Bećkovićot. A Képviselő-testület zsúfolásig megtelt, a közönségnek több saját költeményét is elmondta, amelyek a szerb irodalom részévé váltak.

Költészetéért Matija Bećkovićot számtalanszor díjazták, egyebek mellett a Zmaj-díjat és Népszínház plakettjét is elnyerte már.

A Đido Művelődési Egyesület Bereginje női énekkara néhány népdalt adott elő, az irodalmi est végeztével pedig Matija Bećković dedikálta is a könyveit az érdeklődők kérésére.

Matija Bećkovićot látta vendégül a SZKMM Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából