Sport

Az óbecse községi Sportszövetség úszásoktatásán körülbelül 40 nő vett részt

Bogdanović Zorana | 2018. július. 2. | 14:50 | Sport

Körülbelül 40, községbeli nő számára lesz idén igazán élvezetes a strandolás, lévén, hogy ennyien fejezték be a községi Sportszövetség úszóiskoláját.

Akár tudtak előzőleg úszni, akár nem, az általunk megkérdezettek egyöntetűen azt állítják: a tanfolyam segített a magabiztosságuk növelésében, a technikájuk tökéletesítésében, de egyeseknek abban is, hogy végre legyőzzék a víztől való félelmüket.

Az edzéseket a Sportközpont fedett uszodájában tartották, heti három alkalommal, Dijana Fehirov okleveles tréner, a Sportszövetség tagja tartotta az órákat.

 

Az óbecse községi Sportszövetség úszásoktatásán körülbelül 40 nő vett részt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából