Mezőgazdaság

A vagyon-visszaszármaztatási törvény miatt csökken a Község bevétele

Bogdanović Zorana | 2018. július. 3. | 15:25 | Mezőgazdaság

Az állami földek bérbeadásából Óbecse Község költségvetésébe évről évre 10 százalékkal kevesebb pénz folyik majd be, mégpedig a vagyon-visszaszármaztatási törvény miatt, amely alapján a földterületeket visszaadják eredeti tulajdonosaiknak - mondta el Anđelko Mišković, a Községi Tanács mezőgazdasággal és vidékfejlesztéssel megbízott tagja.

A Képviselő-Testület legutóbbi ülésén elfogadták a 2018-as évre szóló, földterület-használati és rendezési programot, amelyben a nyári utak, csatornarendszerek rendezése, fenntartása is benne van. A projekt legnagyobb részét a Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárság koordinálásával valósítják meg - emelte ki Mišković.

A Helyi Önkormányzat a közelmúltban tette közzé a felhívást az állami tulajdonban lévő földterületek bérleti jogának igazolására a 2019-es évre, és a mezőgazdasági földterület kompenzáció nélküli használati jogának gyakorlására, Óbecse Község területén. A szükséges papírokat legkésőbb 2018. október 31-éig kell átadni. Bővebb információ Óbecse község internetes oldalán, a www.becej.rs weboldalon kapható.

A vagyon-visszaszármaztatási törvény miatt csökken a Község bevétele

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából