Politika

Kitől számazik az 1.500 köbméter homok és föld a hulladéktelep befedésére?

Bogdanović Zorana | 2018. július. 2. | 16:34 | Politika

Az óbecsei Községi Képviselő-Testület tagjai parázs vitát folytattak a Tiszamente Kft. elmúlt évi munkaprogramjáról.

Az ellenzék a kimutatás átláthatóságával kapcsolatban emelt kifogásokat, állításuk szerint nincs konkrétan feltüntetve a dokumentumban Óbecse Község - mint alapító - támogatása, gondolván arra az 1.500 köbméternyi homokra és földre, amelyet a hulladéktelep lefedésére kapott a vállalat, mindennemű visszafizetés nélkül.

Az ellenzék mégis úgy gondolta, hogy a 2017-es évi tervezett és megvalósított kiadásokról szóló kimutatások nem reálisak, emiatt a vita még inkább elfajult.

A képviselők elfogadták azt a döntést, ami alapján a Tiszamente 2017-es, körülbelül 3,6 millió dináros bevételét a korábbi évek veszteségének pótlásába fektetik, ez jelenleg mintegy 22 millió dinárt tesz ki. Ugyanakkor beleegyeztek a 2018-as munkaterv első változtatásaiba is.

 

Kitől számazik az 1.500 köbméter homok és föld a hulladéktelep befedésére?

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából