Kultúra

Nincs pihenés a Városi Színházban

Ljubojev Vukašin | 2018. július. 4. | 13:30 | Kultúra

Filmes ciklusok, koncertek, promóciók, előadások és fesztiválok – mindez része lesz a Városi Színház nyári programjának, amellyel a szervezők szeretnék színesebbé tenni az óbecsei nyarat, és folytatni a kulturális és művészeti programokat az intézményben, egész nyáron.

Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is a Scena színházi klub udvarában tartják meg a programokat, rossz idő esetén pedig a színház nagytermében.

Augusztus 17-én lesz egy szabadtéri színielőadás, Kézimunka címmel, amely egy krimi-feketehumor-komédia azon nők életéről és társadalmi helyzetéről, akik képtelenek felfogni, hogy valójában a környezetük áldozatai. Az előadás után, augusztus utolsó hétvégéjén, 23-ától 25-éig tartják meg a 3. Kontra Fesztet.

Augusztus 31-én könyvbemutatóval zárul a nyári idény, ekkor Boris Mladenović, a Jarboli együttes Smešne muke (Nevetséges szenvedések) című kötetét ismertetik meg a közönséggel.

Nincs pihenés a Városi Színházban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából