Turizmus

Aranybogrács és Kuttyogató – idén egyben

Ljubojev Vukašin | 2018. július. 4. | 13:35 | Turizmus

Az óbecsei Šaran (Ponty) Horgászegyesület július 14-én szervezi meg a Tiszai Aranybogrács 2018 elnevezésű, hagyományos rendezvényt, ennek kísérőrendezvénye lesz idén az Aranykuttyogató. Legfeljebb 30 főzőcsapat nevezhet be, jelentkezni legkésőbb július 12-éig lehet.

Az ínyencek és a szakácsok a Šaran étterem előtt találkoznak majd, itt tartják ugyanis a rendezvényt. 14 órakor lesz a gyülekező, főzni 17 órakor kezdhetnek a csapatok. Minden érdeklődő óbecseit szeretettel várnak, de szívesen látják a más városokból, falvakból érkezőket is. A nevezési díj csapatonként 3.000 dinár.

Az idei Aranybogrács halászléfőző verseny kísérőrendezvénye lesz az Aranykuttyogató, amely az évek alatt nemzetközi versennyé nőtte ki magát.

A kuttyogatásnak különleges „bája“ van a sporthorgászok többsége szerint. A jó fogáshoz azonban nem elég a megfelelő technika és a taktika, egy jó adag szerencse is kell hozzá – mondják a Horgászegyesület tagjai.

Bővebb információ és jelentkezés a  063 822 69 51-es számon lehetséges.

Aranybogrács és Kuttyogató – idén egyben

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából