Politika

A második költségvetés-módosítást szó nélkül elfogadták

Bogdanović Zorana | 2018. július. 6. | 14:17 | Politika

Óbecse Község Képviselő-Testülete vita nélkül fogadta el a második költségvetés-módosítást.

Döntés született arról is, kik kapják a Község díjait idén, amelyet augusztus elsején, a Város napján adnak majd át. Díjazzák majd a Műszaki Iskolát, Petar Pješčićet, a PIK főigazgatóját, Angyal Lászlót, az Agrarpromet vállalat kommerciális igazgatóját, tanácsadóját, Sipos Tibor festőt, Marko Tomićevićet, a szerbiai kajak-válogatott tagját, Koncz Gyula általános szakorvost, és Dejan Stanojev lelkészt.

Dalibor Kekić, a döntőbizottság tagja, amelynek összesen 13 javaslat alapján kellett döntést hoznia, arra kérte a képviselőket, támogassák a listát. Az ellenzéki képviselők közül néhányan azonban nem voltak erre hajlandóak.

Stevan Kosanović, a Csak Helyben képviselői csoportból kérdést intézett Dragan Tošić községi elnökhöz. Azt szerette volna tudni, miért nem működik, és mikortól kezd majd működni a kis szökőkút, és a vezetőség tervezi-e újabb gyermekjátszóterek felállítását.

A második költségvetés-módosítást szó nélkül elfogadták

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából