Sport

A jótékonyság és a sport legyőzte az esőt

Ljubojev Vukašin | 2018. július. 9. | 15:07 | Sport

Óbecse Község Ifjúsági Irodája - az óbecsei Kosárlabdaklubbal együttműködésben - az elmúlt hétvégén szervezte meg a hagyományos jótékonysági utcai kosárlabda-tornát. Az idei év mottója: Bobicánknak, szívből. 19 csapat vett részt a rendezvények, 10 vajdasági városból.

A legjobb három pontosokat az újvidéki Filip Popović dobta, a legjobb csapatnak pedig a Nindža ratnici, azaz a Nindzsa Harcosok bizonyult.

A második helyet a Debeli Zmaj, azaz Kövér Sárkány nevű csapat nyerte, a Consult G lett a harmadik helyezett.

A legidősebb résztvevő Dalibor Vragović volt, a legfiatalabb pedig Simeon Eremin. A legszimpatikusabbaknak a kisoroszi Dalekometna paljba csapatát választották, a legszimpatikusabb versenyző pedig Branko Bratić lett.

A benevezési díjakból, a hárompontosok dobálásáért fizetett összegekből, és a pólók eladásából befolyt pénzből összesen 85.370 dinárt gyűjtöttek be a szervezők, ezt Slobodan Malešev Bobica gyógyíttatására fordítják majd. A tornát a rossz időjárási viszonyok miatt két pályán játszották. Az elsődleges terv az volt, hogy - mint a korábbi években is - Óbecsén, a téren tartsák meg a rendezvényt, de a kiadós esőzés miatt az utolsó pillanatban mégis "átköltöztették" a torna résztvevőit a Zdravko Gložanski Általános Iskola tornatermébe.

 

A jótékonyság és a sport legyőzte az esőt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából