Egészségügy

Sikeres vércukorszint mérés Péterrévén

Ljubojev Vukašin | 2018. szeptember. 11. | 14:14 | Egészségügy

Péterrévén tegnap ingyenesen megmérettethették vércukorszintjüket a polgárok. Az akciót hetedik éve szervezi meg rendszeresen „A falu jobb életéért” civil szervezet és az Óbecse Község Cukorbetegeinek Egyesülete „Ellenőrizd az egészséged” jelszóval.

A cél az volt, hogy időpontkérés, többórás várakozás nélkül a polgárok tájékozódhassanak egészségügyi állapotukról, s hogy megelőző jelleggel be tudják állítani cukorszintjüket, mondták a szervezők.

Hogy mennyire megkönnyítette az akció a helybelieknek, hogy információt kapjanak egészségügyi állapotukról és hogy mekkora volt az érdeklődés, azt az is jelzi, hogy a szék, amelyen a vért vették, sosem volt üres.

Ez csupán az egyik akció volt, amire Péterrévén sor került, hisz akik most nem kerültek sorra szeptember 20-án elmehetnek egy újabb ellenőrzésre, amikor vérnyomásmérés is lesz, de orvosi tanácsokat is kaphatnak.

A péterrévei akció után Óbecse Község Cukorbetegeinek Egyesülete szeptember 27-én megrendezi a hagyományos Óbecsei egészségügyi út eseményét.

Sikeres vércukorszint mérés Péterrévén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából