Egészségügy

Az önkontroll a táplálkozás megtervezése során kulcskérdés a cukorbetegek esetében

Ljubojev Vukašin | 2018. szeptember. 20. | 14:03 | Egészségügy

Óbecse Község Cukorbetegeinek Egyesülete a péterrévei Falunkért Polgári Egyesülettel, valamint a belgrádi Abbott Diabetes Care laboratóriummal karöltve a péterrévei Október 8. Helyi Közösség termében egészségügyi akciót tartottak.

A résztvevők amellett, hogy most is megmérethették vércukorszintjüket és vérnyomásukat, meghallgathatták a Kormányos Szenti Rozália orvosi tanácsait. A doktornő arról beszélt, hogy amikor a betegek megtervezik azt, hogy mit fogyasszanak, nagyon fontos az önkontroll, mert ez a feltétele annak, hogy a vércukorszint a kellő szinten maradjon.

A cukorbetegek egyesülete szeptember 27-én, csütörtökön a Szabadság téren megszervezi hagyományos rendezvényét, a BEST-et azaza Becsei Egészség utat, a kezdést 10.30 percre tervezik.

Az önkontroll a táplálkozás megtervezése során kulcskérdés a cukorbetegek esetében

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából