Közélet

Az óbecsei gyerekek gazdag programmal ünnepelték a Gyermekhetet

Bogdanović Zorana | 2018. október. 7. | 14:32 | Közélet

Gazdag szórakoztató programmal zárult az idei Gyermekhét Óbecsén, a Szabadság téren.

A legkisebbek megtekinthették a különböző egyesületek, intézmények, szervezetek kreatív műhelyeinek a standjait, élvezhették a zenés-táncos programot, amit a Zdravko Gložanski, a Sever Đurkić Általános iskolák, a Petar Konjović zeneiskola kórusai adtak elő, illetve a Bubamara bend és a Maks dens táncklub.

Egyúttal a gyerekek a hagyományos vásár keretében eladhatták régi tárgyaikat, amire többé már nem volt szükségük, de vásárolhattak is. A múlt héten községszerte voltak rendezvények, amelyen az óvodásoktól a középiskolásokig részt vehettek a gyerekek, a fiatalok.

A Gyermekhét célja, hogy hozzájáruljon a gyermekek helyzetének a javításához, illetve hogy megteremtse a feltételeit annak, hogy a gyermekek jogai érvényesüljenek. Az idei rendezvény mottója az volt, hogy: Jogom van arra, hogy boldogan éljek, egészségesen erőszakmentesen nőhessek fel.

Az óbecsei gyerekek gazdag programmal ünnepelték a Gyermekhetet

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából