Kultúra

A BEFEMON győztes alkotása a „Soba za poglede”

Bogdanović Zorana | 2018. október. 21. | 14:43 | Kultúra

Az idei Óbecsei Monodráma Feszivál győztese a „Soba za poglede” című alkotás lett, a zágrábbi Ivana Buljan Legati előadásában, a háromtagú zsűri, Dušanka Glid Stojanović, Hana Selimović és Csernik Árpád döntése alapján.

A négynapos fesztivál ideje alatt a közönség láthatta még Slobodan Beštić „Moje nagrade”, továbbá az „Eva Braun” című monodrámát Daria Lorenci Flatz előadásában, Valamint Mészáros Gáborral a Karton és karfiol című művet, és a „Moj život – priča o Isidori Dankan címűt, Anka Gaćeša főszereplésével. A fesztivált szombaton Juraj Aras horvát színművész zárta, a „Desnica: Igre proljeća i smrti” című monodrámával.

Az óbecsei közönség díját, a „Moj život:priča o Isidori Dankan című alkotás nyerte el, melynek főszereplője, a belgrádi Anka Gaćeša volt.

 A BEFEMON győztes alkotása a „Soba za poglede”

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából