Közélet

Logopédus-hét a Napköziben

Ljubojev Vukašin | 2018. október. 22. | 14:21 | Közélet

A dadogás elfogadásának világnapja alkalmából az óbecsei Napközi tagjai, dolgozói és önkéntesei ezt a hetet a logopédusoknak szentelik, és azoknak a fiataloknak, akik érintettek ebben a kérdésben.

A napközisek különböző kreatív és edukatív műhelymunkában vesznek részt, beszédgyakorlatokat tartanak, melyek elengedhetetlenül szükségesek a nyelvi készség helyes fejlesztéséhez, amelyek tovább fejlődnek a játék, a megfigyelés, a tárgyakkal történő manipulálás, a hallás és a figyelem során.

A tegnapi edukatív műhelymunka után, amely teljesen a dadogás témájának volt szentelve, ma újabb műhelymunkát szerveztek, Aktiviti elnevezéssel.

A beszéd- és a nyelvi készség fejlesztésének céljából a résztvevőknek lehetősége nyílik a héten arra, hogy a különböző programokon választ kapjanak a nyelvi nehézségeikkel kapcsolatos kérdéseikre. Az itt megszerzett tapasztalatokat ki is próbálhatják az érdeklődők pénteken, a tudás-kvízen.

Logopédus-hét a Napköziben

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából