Politika

A SzHP óbecsei Községi Szervezete:A lakosság érdeke a jövőben is prioritást élvez

Bogdanović Zorana | 2018. október. 23. | 14:45 | Politika

A munkanélküliség jelentős csökkenése, a három és fél milliárd dináros beruházások, a több mint száz elkészült projektum – csak egy része a Szerb Haladó Párt óbecsei Községi Szervezet legjelentősebb eredményeinek a 2012-es évtől, hangzott el tegnap az ünnepélyes koktélon, amit a párt 10 éves fennállása alkalmából tartottak.

Radojević elmondta, hogy mióta hatalomra került az óbecsei községi szervezet 2012. óta, több mint 220 millió dinárt törlesztettek az addig szerzett adósságokból,és hogy 2013.második felében már megteremtették a feltételeket a beruházási ciklusra.

A pártelnök kiemelte, hogy a Szerb Haladó Párt csapatmunkával igyekszik emelni Óbecse község minden lakosának életszínvonalát, egyenlő befektetésekkel minden településen. Talán ennek is köszönhető, hogy a lakosok 2016-ban ismételten bizalmat szavaztak a pártnak – mondta a Szerb Haladó Párt óbecsei Községi Szervezetének elnöke.

Arról,hogy az emberek megbíznak a Szerb Haladó Pártban, nem csak a választásokon elért eredmények árulkodnak, hanem az is, hogy a párt megalakulása óta a mai napig Óbecse községben  a tagok száma több mint 3000-re növekedett – hangzott el a tegnapi összejövetelen.

 

   A SzHP óbecsei Községi Szervezete:A lakosság érdeke a jövőben is prioritást élvez

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából