Sport

Aleksandra Radić a legjobb a disco dance táncosok között

Bogdanović Zorana | 2018. október. 23. | 15:02 | Sport

Aleksandra Radić, a legjobb disco dance táncos Szerbiában, a szezont újabb sikerekkel és kimagasló eredményekkel koronázta. A csehországi Ido disco dance világkupán aranyérmet szerzett, női szenior disco dance kategóriában. A svédországi Világbajnokságon bejutott a döntőbe, és a 100 versenyzős konkurencia melett az ötödik helyen végzett.

A folyamatos munka és tehetség mellett a jó eredményekhez fontos a kitartás, a kedv és az akarat is, véli Aleksandra, hozzátéve, hogy az érmekhez vezető út kicsit se könnyű és egyszerű, de a siker, és az elismerés kárpótolja a befektetett erőt és munkát.

Az óbecsei Max dance táncklubban több mint 100 kislány és kisfiú edz. Közülük néhányan abban reménykednek, hogy Aleksandra nyomába léphetnek, és ők is hasonló kimagasló eredményeket érhetnek el.

Aleksandra felkészülését Olaszorszégban és Norvégiában, valamint a versenyeken való részvételét is szponzorok és barátok támogatták. Néhány nap szünet után, a lelkes óbecsei lány, hamarosan folytatja a  kemény edzésket és felkészüléseket az új szezonra.

 Aleksandra Radić a legjobb a disco dance táncosok között

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából