Sport

A Közgazdasági-kereskedelmi iskola csapata nyerte a Községi fociversenyt

Ljubojev Vukašin | 2018. október. 25. | 13:06 | Sport

Az óbecsei Közgazdasági-kereskedelmi iskola csapata első helyezést ért el a Középiskolások Községi Teremfociversenyén, melyet ma tartottak az óbecsei Sportszövetség szervezésében, a „Đorđe Predin Badža„ Sportcsarnokban.

A „közgazdászokon” kívül a rendezvényen részt vettek az óbecsei Műszaki iskola és a Gimnázium focistái is.

Az első meccset a Közgazdasági-kereskedelmi iskola és a Műszaki iskola csapata játszotta, az eredmény 1:1 lett,a második mérkőzésen a “közgazdászok” 11:1-es győzelemet arattak a “gimisek”-el szemben, az utolsó meccsen a Műszaki iskola 11:3-ra felülmúlta a Gimnázium csapatát, de a kis gólkülönbség miatt helyezés nélkül maradt, és nem jutott be a Körzeti versenyre.

A torna góllövője Igor Tatić lett, a legjobb kapus Živko Kozarski,a verseny legjobb játékosának titulusa pedig Igor Kudrićet illeti. Mindhárman a Közgazdasági-kereskedelmi iskola tanulói.

 

A Közgazdasági-kereskedelmi iskola csapata nyerte a Községi fociversenyt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából