Sport

A bácsföldváriak „tizesre” játszottak

Ljubojev Vukašin | 2018. október. 25. | 13:14 | Sport

A bácsföldvári „Vojvodina” futballistái tegnap a szabadkai tartományi liga nyolcad kupadöntőjében vendégül látták és 10:1-re legyőzték a njegoševói „Proleter” csapatát.

A Voša futballistái,hiányosan is, fölényes győzelemet arattak. A Proleter csapata 11 játékossal érkezett a mérkőzésre, mert mint elmondták, munkanap volt, privát kötelességek, és az előző meccsen szerzett piros lapok miatt alakult így.

Négy-négy gólt szerzett a mérkőzésen Nenad Kudrić, a 15.,a 18., a 20., és az 50. percben, valamint Aleksandar Marjanov a 23.,a 25., a 39. és a 42. percben, Miodrag Pelengić és Vladimir Mihajlović egy-egy gólt rúgott a 7. és a 12. percben.

A vendégcsapat egyetlen gólját Goran Grbić lőtte, a 61. percben.

A negyed-döntőbe jutás után a bácsföldváriak a liga felé összpontosítva a következő meccsre készülnek vasárnap, amikor is a tiszaszentmiklósi „Sloga“ csapatával mérkőznek.

Emlékeztetőül, a bácsföldvári „Voša“ az elért gólok számát tekintve a liga első helyén szerepel. 10 mérkőzésen 32 gólt lőttek, a liga legjobb gólszerzői Nenad Kudrić 14 góllal, és Aleksandar Marjanov 9 góllal.

A bácsföldváriak „tizesre” játszottak

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából