Turizmus

Penny Lane Pizza Bár – világi ízek a helyi konyhán

Bogdanović Zorana | 2018. október. 24. | 14:59 | Turizmus

Ízletes,friss, minőséges – ez volt a mottója az óbecsei Kekić családnak, amikor úgy döntött, hogy idén júniusban a Penny Lane kávézó mellett megnyitja a Penny Lane Pizza Bárt is.

22 éve foglalkoznak vendéglátással. Sokáig gondolkodtak a családi vállalkozás bővítésén, mondta Dalibor Kekić, majd hozzátette, hogy több faktor is befolyásolta őket abban a döntésben, hogy megnyissák a pizzériát.

Azzal a szándékkal, hogy a vendégek, akik meglátogatják a Penni Lane Pizza Bárt, elégedettek legyenek, a 12 fajta pizza mellé, melyek olasz recept alapján készülnek, olasz összetevőkből, úgy döntöttek, hogy kínálatukba más ételeket is beiktatnak, amelyek iránt nagy az érdeklődés.

A hiteles berendezés mellett ami ezt a helyet külön jellemzi, az az autentikus elkészítése az ételnek, amely még a legnagyobb ínyencek igényeit is ki tudja elégíteni, mondja Čedo Erak, aki több éves újvidéki és  külföldi éttermi munka után úgy döntött, hogy visszatér Óbecsére.

Az étlap, azt mondják, megfelel a vendégek igényeinek és a mai életvitelnek is. Levesek, előételek, saláták, rizottók, hal – csak egy része a Pizza Bár széles kínálatának.

Minden édesség-kedvelőnek ajánljuk, hogy próbálja ki a csokiszuflét vanilíás fagyival. Kínálatukból kiemeljük még az aszalt szilvás,mákos, lekváros, málnás, fehércsokis süteményeket, a csoko tart a csizkéjket és a Penny Lane tortát.

Akik viszont a Penny Lane Pizza Bár gazdag kínálatát otthon szeretnék elfogyasztani, igénybe vehetik a házhozszállítást. A megrendeléseket a 021/38-48-556-os telefonszámon várják.

Penny Lane Pizza Bár – világi ízek a helyi konyhán

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából