Közélet

Rajzokkal, játékokkal és édességgel jegyezték az Egészséges Táplálkozás Világnapját

Bogdanović Zorana | 2018. október. 24. | 15:02 | Közélet

Az Egészséges Táplálkozás Világnapja alkalmából képzőművészeti pályázatot hirdettek meg a védőnővérek és a „Labud Pejović”Iskoláskor Előtti Intézmény óvónői.

Az alkotásban 800 gyermek vett részt, és a beérkezett munkák egy részét ma ki is állították a „Kolibri” óvoda udvarán.

A kiállítást ma meglátogatták a „Zdravko Gložanski“ és a „Sever Đurkić“ Általános Iskola tanulói, akik kihasználták az alkalmat, hogy az óvodásokkal megmérettesék tudásukat különböző memóriajátékokban és ízfelismerő játékokban.

A kis házigazdák vendégeiknek banánból és daráltkekszből mignonokat készítettek, de integrált keksszel, sárgarépával és zöldségfélékkel is megkínálták őket, ezzel szimbolizálva az egészséges táplálkozást.

 

Rajzokkal, játékokkal és édességgel jegyezték az Egészséges Táplálkozás Világnapját

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából