Közélet

A fiatalok felkészítése a helyi közösségek munkájában való aktív közreműködésre

Bogdanović Zorana | 2018. október. 25. | 15:35 | Közélet

Az Ifjúsági Iroda az Európai Ifjúsági Központtal közreműködve oktató-műhelymunkát szervez középiskolások részére, az ifjúság aktivitása a helyi közösségekben témában.

A „Szervezz a közösségért” projektum műhelymunka- témáinak célja, hogy a fiatalokat informálja arról, hogyan képviseljék érdekeiket a legsikeresebb módon, hogyan lehet a fiatalok életminőségét előrébbvinni, hogyan tudják jogaikat megvalósítani a társadalmi élet különböző területein.

A projektum csak egy része,az alkalmazás egy pillére az OPENS 2019. programnak, melynek célja, hogy  arra ösztökélje a fiatalokat, akik  nem tagjai egy pártnak, vagy civil szervezetnek sem, hogy informálódjanak és legyenek aktív tagjai a közösségnek. Az elkövetkező két évben az ifjúsági dolgozók arra fognak törekedni, hogy több mint 1.300, 15 és 30 év közötti fiatalt felkészítsenek arra, hogy aktiv szereplői legyenek a társadalmi életnek és a helyi közösségeknek.

A fiatalok felkészítése a helyi közösségek munkájában való aktív közreműködésre

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából